ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΗΡΕΜΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Φώς και Αγάπη.

Δύο βασικά στοιχεία που συνετέλεσαν στη δημιουργία των ομώνυμων παραδοσιακών πολυτελών κατοικιών. Βρίσκονται στο κατάλληλο σημείο έτσι ώστε ο χώρος, εσωτερικός και εξωτερικός, να γεμίζει με άπλετο φως και ενέργεια. Δημιουργήθηκαν με μεράκι και αγάπη τα οποία έδωσαν την απαραίτητη προσοχή και στην πιο μικρή λεπτομέρεια, τεχνική και αισθητική.

Πολυτέλεια και Φύση.

Στο τεσσάρων στρεμμάτων κτήμα, προσπαθώντας να μην παραβιαστεί η φύση και οι κατοικίες να είναι εναρμονισμένες μαζί της, επιλέχθηκαν χρώματα γήινα, φυσικά υλικά και διατηρήθηκε το πράσινο του περιβάλλοντος χώρου κρύβοντάς τες ουσιαστικά στην αγκαλιά του βουνού.

ΥΠΕΡΟΧΗ ΘΕΑ | ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΕΣΗ

Φυσικές πεζούλες, διαφορετικά επίπεδα, μονοπάτια, ελαιόδεντρα, οπορωφόρα δέντρα, λαχανόκηποι, όμορφες γωνιές, κρυφές και φανερές, αποτελούν τα βασικά στοιχεία του κτήματος. Οι ανεξάρτητες πέτρινες κατοικίες με το σύγχρονο εξοπλισμό τους, με τις μεγάλες βεράντες, με τον υπαίθριο χώρο και τις ιδιωτικές πισίνες, συνθέτουν μια διακριτική πολυτέλεια.

ΒΙΛΑ ΦΩΣ

Η βίλα Φώς, χτισμένη από πέτρα και με έντονο το στοιχείο του ξύλου σε πολλά σημεία και κυρίως στην εμφανή σκεπή, είναι ισόγεια υπερυψωμένη δύο επιπέδων που ενώνονται μεταξύ τους με εσωτερικά σκαλιά.
Στο πρώτο επίπεδο βρίσκεται ο ενιαίος χώρος της κουζίνας με το σαλόνι και ένα wc. Η κουζίνα είναι εξοπλισμένη με όλες τις απαραίτητες σύγχρονες συσκευές σε ρετρό εμφάνιση, πλήρως λειτουργική για κάθε χρήση και με τραπεζαρία φαγητού έξι ατόμων.

ΒΙΛΑ ΑΓΑΠΗ

Βίλα Αγάπη σε δύο ορόφους. Όπως και στη βίλα Φως, έτσι και εδώ τα βασικά στοιχεία είναι η παραδοσιακή πέτρα και το ξύλο, εσωτερικά και εξωτερικά. Στο ισόγειο η κουζίνα και το σαλόνι αποτελούν ενιαίο χώρο, υπάρχει το τρίτο υπνοδωμάτιο με δύο μονά κρεββάτια και ένα κοινόχρηστο μπάνιο με ντους.

ΠΕΡΙΟΧΗ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ-ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΤΕ ΚΟΝΤΑ

Τοποθετημένες στην άκρη του κόλπου των Συβότων προσφέρουν ησυχία, ιδιωτικότητα, και εύκολη πρόσβαση στη θάλασσα.

Από τα χρώματα της ανατολής έως εκείνα του δειλινού, η περιμετρική θέα με εικόνες του χωριού από μακριά,

της θάλασσας με τα νησιά τριγύρω, της εισόδου των ιστιοπλοϊκών σκαφών στο φιόρδ, χαρίζει στιγμές απόλυτης χαλαρότητας, ξεκούρασης, αναζωογόνησης και ευεξίας

 

Καλώς ήλθατε στις πολυτελείς ιδιωτικές βίλες με πισίνα και εύκολη πρόσβαση στη θάλασσα, στα Σύβοτα Λευκάδος.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΓΕΥΣΗ ΟΣΩΝ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΒΙΛΕΣ AMAPOLA